Nyheter

Nyheter

 

 

2013-07-01

Träningshelg här på Granön 27-28 Juli mer info här

 

2013-06-13

 

Träning, tävling och utbildning

Efter barnledighet och skador är jag åter igen på banan och tar emot hästar för utbildning, träning, tävling och försäljning.

Jag tar emot alla typer av hästar för utbildning, träning, tävling och försäljning från 3 år och uppåt. Många års erfarenhet. Verksamheten bedrivs på egen gård med plats för 15 hästar. Hästarna vistas dagligen ute och ett träningsprogram görs upp med ägaren.

 

 

2013-05-14

Regnet öser ner ute så jag passar på att uppdatera hemsidan innan träningarna kl 19 börjar. Här hemma börjar det bli grönt och fint, har till och med klippt lite gräs.

Var i Kumla första helgen i Maj och tävlade, 11 starter på 2 dagar, skönt att smyga igång lite. Hästarna hoppade fint, var lite ryttar missar här och där men tävlingsrundor är en färskvara och det har inte blivit så mycket tävlande under vintern. Men nu är vi igång på riktigt. Ska till Kumla nu på söndag igen Cortina, Millan och Ebba ska med. Ebba är ett sto som jag tävlar lite på. Hon bor hos sin ägare Cristel Nyqvist och Cristel sköter jobbet hemma med henne. En rolig häst att rida och tävla på.

 

2013-04-12

Le dior är såld och bor just nu i Köping hos Alexandra. Alexandra är en satsande junior ryttar i dressyr och kommer under hösten flytta till Varberg för ridgymnasium där. Vi önskar Alexandra och Dior jätte Lycka Till!

Annars så rullar det på som vanligt här hemma. Jag är igång och rider som vanligt nu igen efter diskbråck operationen. Ska tävla första gången den 21 april i Hallsta. Cortina ska där få gå en 90 och 1m. Millan ska hoppa 120. Cortina är inte tävlad sen september 2012 och Millan gjorde sin sista tävling oktober 2012. Så de kommer vara lagom taggade, vi alla vet ju hur Millan är.

Sen i januari så läser jag på heltid till yrkeslärare inriktning Naturbruk inriktning ridning. Det är 1,5 år studier på distans. Jätte rolig är och jag lär mig så mycket om både mig själv och om andra, super spännande.

 

2013-02-05

Nytt år, ny hemsida och massa nya utmaningar!

© Copyright 2012. All Rights Reserved.